Společnost Q CELLS představuje nové série G10 a G11

Společnost Q CELLS uvedla na trh nový solární modul s vyšším výkonem – Q.PEAK DUO-G10.

Solární modul Q.PEAK DUO-G10 staví na technologické zdatnosti svého předchůdce – Q.PEAK DUO-G9 – a díky větším destičkám M6 nabízí větší výkon. Kompaktní verze se 132 rozpůlenými články pro rezidenční instalace – Q.PEAK DUO (BF) ML-G10 – může dodávat výkon až 415 Wp, což z něj činí jeden z nejsilnějších střešních modulů na trhu.

U pozemních instalací poskytuje modul se 144 rozpůlenými články – Q.PEAK DUO XL-G10.2 – výkon až 495 Wp, což je až o 80 W vyšší výkon modulu než u standardních modulů se 144 rozpůlenými články.

Obě verze Q.PEAK DUO-G10 se 132 a se 144 rozpůlenými články poskytují výjimečnou účinnost 20,9 % a 21,6 % díky technologii Q.ANTUM DUO Z, která představuje uspořádání článků modulu s nulovou mezerou. Díky vyššímu výtěžku na plochu pomáhá řada Q.PEAK DUO-G10 zákazníkům snížit BOS náklady a zároveň poskytuje špičkový výkon a spolehlivost.

Modul Q.PEAK DUO-G10 se vyrábí ve výrobním závodě v Malajsii a v Evropě bude široce dostupný od ledna 2022.

Kombinace klasické kvality s inovativní technologií

Společnost Q CELLS má zavedenou pověst díky tomu, že vždy posouvá vpřed technologické standardy ve fotovoltaickém průmyslu. Byla průkopníkem technologie PERC a nadále posouvá hranice toho, co PERC dokáže. Modul Q.PEAK DUO-G10 je nejnovějším přírůstkem dlouhé řady excelentních produktů od společnosti Q CELLS, který staví na předchozích modulech Q.PEAK DUO a přináší modul s dosud nejvyšší hustotou výkonu. Moduly Q.PEAK DUO-G10 kombinují technologii nulové mezery a větších destiček, aby mohly poskytovat vyšší výnos na plochu, což pomáhá snížit BOS náklady pro zákazníky a zároveň poskytuje špičkový výkon a spolehlivost.

Spolehlivost modulů značky Q CELLS na základě technologie PERC je důkladně testována společností TÜV v Porýní, která nedávno spustila svůj program Quality Controlled PV (QCPV), jehož cílem je zvednout laťku testovacích standardů pro solární moduly ještě výše. Modul Q.PEAK DUO-G10 je nejnovějším modulem značky Q CELLS, který získal certifikaci QCPV, což našim zákazníkům z řad rezidenčních projektů, kteří požadují vysoce výkonné solární řešení s nízkými náklady na údržbu, zajišťuje více klidu.

Prolomení hranice 500 Wp

Destičky M6, ze kterých jsou tvořeny články modulu Q.PEAK DUO-G10, měří 166 mm, ale pro zákazníky, kteří chtějí dosáhnout ještě vyšší výkonnostní třídy, vyvinula společnost Q CELLS solární modul Q.PEAK DUO XL-G11.2, který používá destičky M10 o velikosti 182 mm, za účelem dosažení výkonu až 590 Wp.

Díky tomu je Q.PEAK DUO XL-G11.2 prvním modulem od společnosti Q CELLS, který překonává hranici 500 Wp s účinností 21,7 % při využití technologie nulové mezery. Také se jedná o největší solární modul značky Q CELLS k dnešnímu dni; takový, který poskytuje extrémně vysoký výnos na plochu díky vysoce výkonným metrikám renomované technologie Q.ANTUM.

K dispozici v Solarity

Do Solarity dorazila nová generace od společnosti Q CELLS Q.PEAK DUO-G10 a DUO XL-G11. Rezervujte si své množství na shop.solarity.cz/cs nebo nás kontaktujte. Velice rádi s vámi probereme, jak mohou nové moduly značky Q CELLS vylepšit Vaše rezidenční a komerční projekty

Bulharsko

Česko

Jordánsko

Kolumbie

Maďarsko

Mezinárodní

Německo

Polsko

Rumunsko

Ukrajina